Linkedesign in Antwerpen: productdesigner

 
Productdesign

Productdesign

Productdesign

Productdesign

Productdesign

Productdesign

designprojects

designprojects

Linke: productdesigner met ruime internationale ervaring

Meer dan een kwarteeuw ervaring
Een specialist in productdesign, ergonomie en marketing?

Norbert Linke blikt terug op 30 jaar ervaring als industrieel ontwerper in Europa. Hij werd meermals onderscheiden met belangrijke designawards. Hij zat o.a.in de jury van de Italiaanse Compasso d’Oro Design Award in 2010.

 

Indrukwekkend curriculum

Als productdesigner heeft Norbert Linke gewerkt op verschillende domeinen. Hij ontwierp er didactisch materiaal, technische boeken, huishoudlijk apparaten, meubelen en lederen luxegoederen voor bekende bedrijven als Philco, Bosch, Valextra, Armani, KLM , Vanerum en Vitrex.

 

Specialist in thermoplast
Norbert Linke is gespecialiseerd in het toepassen van technische thermoplast. Als designmanager bij General Electric in Europa voor non-automotive applicaties. Zijn palmares:

- Industry provocation om metaal te vervangen door plastic
- Futuristisch conceptdesign, keukens, kantoren, huishoudtoestellen, medische toepassingen.

- Studentenwedstrijden voor Europese designscholen en universiteiten

- Automatische assemblage met snap-fits

- Lanceren van design voor recyclage

 

Auteur

Linke is ook de auteur van diverse designhandleidingen. Zijn kennis deelt hij met veel plezier. Hij is een mentor en adviseur voor toonaangevende Europese designscholen.

 

Bent u op zoek naar productinnovatie? Norbert Linke is vandaag actief in meubel- en interieurdesign. Hij is vooral geïnteresseerd in materiaalcombinaties: hout en gerecylceerde thermoplast. Wat hem drijft, is de ontwikkeling van innovatieve productideeën.